Personal Trainer Heemstede - Hardlopen In Haarlem

Published Jan 02, 21
5 min read

Personal Trainer Haarlem - Mannelijke Personal TrainingJe wilt graag sporten op een manier die bij jou past. LifeFit helpt je daarbij met de beste begeleiding. Ervaar het zelf! Kom langs of maak snel een afspraak. Lid worden .

Ik sporten al een tijdje zelfstandig bij een sportschool in Heemstede. Ik woog een aantal kilo te zwaar die ik er graag af wilde trainen. Ik kon mijn doelen echter jammer genoeg niet zelfstandig behalen. Ik ging daarom op het internet op zoek naar een goede personal trainer die mij kon helpen met het behalen van mijn persoonlijke doelen.

Personal Training; Op Een Creatieve Manier

Op de website van bmi Haarlem was erg veel informatie te vinden over wat de sportschool de klanten aan te bieden heeft. Een van de personal trainers heeft ook 15 jaar ervaring als chef kok waardoor je erg goed geholpen kan worden bij het opstellen van je eigen voedingsschema. Ik werd tijdens het intakegesprek erg vriendelijk te woord gestaan oroe en van de personal trainers.

Personal Training aan Huis   PW Personal Training - in Haarlem e/opwpersonaltraining.nlGoede personal training in Heemstede – Trainings receptentrainingsrecepten.nl


Ik heb vervolgens samen met mijn personal trainer een voedingsschema opgesteld zodat ik op een gezonde manier fitter zou worden. De eerste paar trainingen waren erg zwaar maar mijn personal trainer hielp mij super erg met het doorzetten. Ik ben daarom ook echt super tevreden.

Pw Personal Training Haarlem

Onze training is gericht op het ontwikkelen van je fitheid in de meest algemene zin van het woord. Dat betekent een goede balans vinden tussen de tien algemene fysieke vaardigheden:KrachtCardiovasculair-uithoudingsvermogenLenigheidSpier-uithoudingsvermogenSnelheidExplosiviteitBalansWendbaarheidNauwkeurigheidCoördinatieDaarnaast krijg je door onze training meer doorzettingsvermogen, meer energie, meer zelfvertrouwen en een betere focus.

Al meer dan 50 jaar is Kenamju een van de toonaangevende judoclubs in Nederland. Onder leiding van Cor van der Geest is de club uitgegroeid tot een plek waar wedstrijdjudo naar een professioneel en internationaal topniveau is gebracht. Kenamju heeft medaillewinnaars op EK’s, WK’s en de Olympische Spelen voortgebracht.Ook het karate heeft een professionele ontwikkeling doorgemaakt.

Personal Trainer En Vitaliteitscoaching In Haarlem En Omgeving

In de Essenstraat in Haarlem Centrum zit een nieuw pareltje op sportgebied: Fundamentals (Fitness Haarlem). Niet zomaar een sportschool, want in deze gym is Personal Training voor iedereen haalbaar. Wil je afvallen? Gezonder leven? Eindelijk strak in bikini of zwembroek? Dat ga je hier samen met je personal trainer bereiken en waarschijnlijk ga je het nog leuk hebben ook! is waar het bij Fundamentals om draait, en je krijg dan ook een plan op maat met wat voor jou het beste gaat werken.

Door de combinatie van is er voor iedereen een juiste mix. Kies bijvoorbeeld voor één keer per week 1 op 1 training en twee groepslessen per week. Zo heb je toch het voordeel van de personal trainer (met commitment en dus altijd een stok achter de deur), beweeg je super veel, maar het scheelt enorm in de portemonnee.

Personal Trainer Heemstede

Ook belangrijk: je progressie wordt altijd inzichtelijk gemaakt. Zo wordt sporten een fijne routine! Als je wilt beginnen is het een aanrader. Dit zijn vier trainingen met een personal trainer waarbij er goed wordt gekeken naar jou als persoon, je sporthistorie en het doel. Samen ga je aan de slag met een wat je helemaal eigen gaat maken.

Je krijgt een e-book met voedingsadviezen en een challenge gericht op afvallen. In de handige Fundamentals app staat alles bij elkaar: je eigen sportprogramma, voedingsadviezen en afspraken. Na de vier trainingen krijg je advies voor een vervolg waarbij altijd rekening wordt gehouden met je wensen. Zo vindt de één altijd begeleid trainen fijn, de ander sport ook graag zelfstandig.

Pw Personal Training. Strak, Fit En Sterk In 20 Minuten!

Naast het persoonlijk trainen zijn er in de prachtige ruimte bij Fundamentals zelf, en soms buiten. De lessen zijn een combi tussen bootcamp en fitness, oftewel cardio en kracht. Hiervoor kun je kiezen tussen een lidmaatschap of rittenkaart, lidmaatschappen variëren tussen €32,50 en €65,- per maand. Om het verhaal compleet te maken is er ook een therapeut voor en heerlijke ontspanningsmassages én een voor alle vragen rondom voeding.

Zo is het vol te houden, wel zo fijn! Tijdens mijn bezoek aan Fundamentals moest ik natuurlijk ook aan de bak. Ik testte de prowler uit, waarbij ik even flink getest werd op kracht. Thijs, de oprichter en één van de personal trainers van Fundamentals, coachte mij hierbij. Door zijn en hulp bij onder andere de houding voelde ik mij meteen op mijn gemak en was echt gemotiveerd om verder aan de slag te gaan! De looks van de gym zijn ook nog eens geweldig.

10 Beste Sportcoaches In Heemstede

Naast de mooie apparaten in de gym is er ook een stretchhoek en een zaal voor groepslessen. In de zomer is er zelfs een kleine tuin waar je ook verschillende sportoefeningen in kan doen. Na mijn inspanning kon ik even neerploffen in de fijne zithoek voor een kopje koffie en shake van de week - Fitness Haarlem.

Er is ook aan alles gedacht! FundamentalsEssenstraat 25Haarlem Deze blog is gemaakt in samenwerking met FundamentalsHaarlem City Blog Volg Haarlem City Blog via en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving! .

Coach Paul Witte - Haarlem Coach Vind De Beste

Heb je een doel voor ogen bij het sporten? Een Personal Trainer kan je dan goed helpen. Alle Personal Trainers van Happy Bodies zijn gediplomeerd en gecertificeerd. Zij helpen jou bij het behalen van je doelen middels een persoonlijk uitgewerkt trainingsschema dat rekening houdt met je gezondheid en eventuele medische situatie.

Happy Bodies biedt langdurige 1 op 1 begeleiding met maar 1 doel: samen met jou het behalen van jouw doelstelling. Train je al te lang zonder het gewenste resultaat? Dan heb je waarschijnlijk een betere motivator nodig of intensere oefeningen. De Personal Trainers van Happy Bodies leren, inspireren, motiveren en laten beleven.

Pw Personal Training. Strak, Fit En Sterk In 20 Minuten!

Vitaal oud worden, that’s the key! Jouw Personal Trainer is jouw coach op het gebied van training en lifestyle. Laat ons bekijken wat er mogelijk is en meld je aan voor een van onze Personal Trainers. Stuur een mail naar info@happybodies.nl of vraag meer informatie aan bij een van de lifestylecoaches in de clubs.

Navigation

Home

Latest Posts

Fitness Voor Ouderen Heemstede en Haarlem

Published Feb 23, 21
2 min read

Sportschool Haarlem - Pw Personal Training

Published Feb 06, 21
4 min read